Jutta´s Garage, Barber - parturi miehille

Jutta´s Garage, Barber - 21.05.2012

Pirteät parturoijat. Jutta (etualalla) ja Jenni.

Jutta´s Garage, Barber on erikoistunut miesten hiusmuotoiluun ja monipuolisiin partapalveluihin. Liike avasi ovensa tämän vuoden helmikuussa osoitteessa Hämeenkatu 11. Jutta´s Garagea pyörittää poikamaiseksi tytöksi itseään kutsuva rohkea yrittäjä Jutta Korpinen.

Jutta on syntyperäinen lahtelainen, ammatiltaan parturi-kampaaja ja autonasentaja. Hän on toiminut myös GTi -autolehden mallina. Hän halusi yhdistää elämänsä tärkeimmät elementit myös työhönsä: hiukset, autot ja miehet.

Ensikosketuksen miehille suunnattuun parturiin Jutta sai ollessaan töissä Helsingissä.

- Paljasjalkalaisena lahtelaisena muutin Helsingistä takaisin Lahteen ja halusin perustaa parturin, sillä täällä ei sellaista vielä ollut. Tulen miesten kanssa hyvin toimeen.

Vaikka Jutta´s Garage on ollut auki vasta helmikuusta alkaen, bisnes on lähtenyt rullaamaan hyvin. Jutan puhelinvastaajana ja hyvänä apurina toimii hänen siskonsa Jenni.

- Lahden kokoisessa kaupungissa erityisliikkeiden on helppo tulla esille. Sana leviää nopeasti, kun työn jälki ja palvelu on asiallista.

Jutta´s Garagesta voi varata viikolla aikoja jopa ilta kahdeksaan asti. Hiustenleikkausten ohella tarjolla on mm. amerikkalaista parranajoa.

- Parranajon yhteydessä asiakas saa myös rentouttavan kasvohoidon. Palveluun kuuluu kasvohierontaa ja kuumat sekä kylmät hauteet. Tämä palvelu on suuressa suosiossa mm. polttariporukan keskuudessa.

Jutta on jättänyt autonasentajan työt taka-alalle.

- Ennemmin likaan käteni hiusvahaan kuin autorasvaan.

Jutta käyttää työssään laadukkaita tuotteita. Tuotevalikoimasta löytyy miehille suunnattu American Crew ja nuorekas Structure-tuotesarja.

Parturi on sisustettu miesten tyyliin sopivaksi. Seinät ovat tapetoitu autoaiheisilla kuvilla, vitriinissä on edustettuina vanhoja pikkuautoja ja bensakanisterit koristavat näyteikkunaa. Taustalla soi rokki. Näyteikkunassa oleva Lippo Ylä-Jääsken moottoripyörä kääntää monen kadulla kulkevan miehen pään.

- Jotkut ovat luulleet parturia moottoripyörävarustekaupaksi. Tiedä sitten, mistä tämä mielikuva on heille syntynyt. Sisään astuessaan heille käy kyllä nopeasti selväksi, mistä tässä on kyse.

Asiakaskunta on laajentunut muutaman kuukauden aikana.

- Kyllä tässä käy kokoajan tyttöystäviä ja vaimokkeita tuomassa lapsiaan ja miehiään parturin penkille. Tätä vielä edesauttaa tarjoamamme isä-poika parturipaketti.

Jutta on taitava asiakaspalvelija. Hän suunnittelee asiakkaalle yksilöllisen palvelun kasvon piirteitten ja tyylin mukaan.

- Ehdotan asiakkaille aina jotain uutta ja erilaista. Elämä on aika tylsää, jos hiukset ovat jatkuvasti samanlaiset. Jopa pieni muutos saa asiakkaat hyvälle tuulelle. Seuraavalla kerralla asiakas uskaltaa pyytää muutosta itse.

Jutta´s Garage, Barber @ Facebook
Jutta´s Garage, Barber @ LahtiKaupat

MEDIA - VIDEO
Jutta´s Garage, Barber - Hiukset @ Youtube
Jutta´s Garage, Barber - Parta @ Youtube