LahtiKaupat - SINUN KAUPAT

Kattavat ja monipuoliset mainonnan tehokeinot

LahtiKaupat.fi on paikallinen yritystietokantapalvelu, joka on toteutettu Lahden keskustassa olevien yritysten mainoskanavaksi kuluttajille. Yrityssivusto sisältää mm. vaihtuvia tarjoustuotteita ja palveluja, yritysten yhteystietoja, kilpailuja sekä ajankohtaisia tapahtumia. LahtiKaupat.fi -yrityssivusto kehittää sivustoa kokoajan mielenkiintoisemmaksi mm. yritysten haastattelujen avulla. Kategorioiduissa hakemistoissa yritykset erottuvat tehokkaasti omassa kohderyhmässään ja tiedonhaku on nopeampaa.

Informatiivinen kaupunkiopas kuluttajille

LahtiKaupat -yrityssivusto kerää kaupungin elinkeinoelämän huomion yhteen paikkaan. Sivuston tarkoitus on parantaa yritysten löydettävyyttä kuluttajien keskuudessa. Kuluttajat voivat löytää tuotteita tai palveluita myyvän yrityksen nopeasti ja helposti vertailua varten. Ihmiset käyttävät yrityshakemistoja, kun ostopäätös on syntymässä tai se on jo tehty. Alueen asukkaat sekä kaupunkiin matkustavat henkilöt löytävät yrityksiä tehokkaasti ja yritykset saavat riittävän paikallisnäkyvyyden.

Mainostaminen

LahtiKaupat -yrityssivustolla mainostaminen on edullisimmillaan 9,90 € / kk + alv 24 %. Yrittäjä saa yrityksensä LahtiKaupat -yrityslistaukseen. LahtiKaupat hyödyntää sosiaalista mediaa yritysten esille tuomiseen. yritys voi esitellä omia tarjoustuotteitaan sekä palveluitaan LahtiKaupat -yrityssivustolla. LahtiKaupat tekee yhteistyötä myös monien eri mainoskanavien kanssa. Jos haluat lisätietoja tai tietoja erilaisista markkinointivaihtoehtoista, voit ottaa yhteyttä sivuston ylläpitäjään.