SOPIMUSEHDOT

Sopimuksen voimaantulo ja voimassaoloaika

Sopimus astuu voimaan heti, kun asiakas on vahvistanut mainospaketin alkaneeksi. Yrityksen näkyvyys sivustolla on valittu sopimuskauden mukaisesti.

Vastuu käytöstä ja maksuista

City Shopet Ky luo yrityksellesi sivun valitsemasi mainospaketin ja täyttämäsi tietojen perusteella. City Shopet Ky vastaa tarjoamastaan ja toimittamastaan palvelusta sopimuksen mukaisesti. Asiakkaana vastaat yrityssivun sisällöstä. Asiakas sitoutuu maksamaan ostamastaan mainospaketista voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Asiakkaan maksu perustuu mainospaketin tilausvahvistuksessa määritellyn ajanjakson ja paketin mukaisesti. Kaikkiin hintoihin lisätään lain mukainen arvonlisävero. Mahdollisista maksukehotuksista sekä perintätoimista aiheutuvista kuluista vastaa Asiakas.

Erimielisyydet

Tähän sopimukseen liittyvät erimielisyydet pyritään ensisijassa ratkaisemaan sopijapuolten välisin neuvotteluin. Mikäli tämä ei johda sopijapuolia tyydyttävään lopputulokseen, riita-asia sovitetaan Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa.

VASTUUVAPAUS

Kaikki Lahtikaupat.fi internet-sivuilla esitetty materiaali, muun ohella teksti, valokuvat, grafiikat ja luvut, saattavat sisältää teknisiä virheitä, kirjoitusvirheitä tai muunlaisia virheitä tai epätarkkuuksia. City Shopet Ky ei ole vastuussa mistään sellaisesta virheestä tai epätarkkuudesta.

Hinnat voimassa toistaiseksi.
kaikkiin hintoihin lisätään alv 23 %

Sulje ikkuna